Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Bedrijfstuin aanleg én onderhoud

Wilt u een bedrijfstuin aan laten leggen, of is het juist toe aan de nodige onderhoud? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Onze tuinarchitect staat klaar om samen met u een prachtig ontwerp te realiseren. Tijdens de voorbereiding worden diverse opties besproken, zoals ligging van de tuin met betrekking tot het bedrijfspand, onderhoud, beplanting en eventuele verlichting. Een bedrijfstuin laten aanleggen draagt bij aan een goede, verzorgde eerste indruk en daar helpen wij u graag aan mee. Benieuwd wat Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans voor u kan betekenen?

Foto's bedrijfstuinaanleg

Een bedrijfstuin op maat

De bedrijfstuin wordt door onze specialist op maat ontworpen en vervolgens zeer discreet aangelegd. Uw wensen van de tuin worden meegenomen en waaruit een gepersonaliseerd advies volgt. Onze tuinarchitect presenteert het ontwerp aan de organisatie om waaruit vervolgens eventuele aanpassingen kunnen worden besproken. Wanneer dit is afgehandeld ontstaat er een duidelijk plan waarin onze werkzaamheden overzichtelijk naar voren komen. Door deze werkwijze realiseren wij een concreet én duidelijk beeld rondom de werkzaamheden én de kostenpost. Wel zo prettig voor beide partijen. Uiteindelijk gaan wij op de afgesproken datum voor u aan de slag zodat u en uw klanten kunnen genieten van een schitterende bedrijfstuin.

Lees hier meer over onze dienst als dé tuinarchitect van Limburg!

De voordelen

Een goed verzorgde bedrijfstuin neemt meerdere voordelen met zich mee, hieronder lichten we er een tweetal toe:

  • Positieve indruk op klanten/bezoekers
    Een bedrijfstuin dat er prachtig uitziet zorgt direct voor een boost van de uitstraling van het pand én de organisatie. Dit creëert
     direct een positieve indruk bij de klant bij aankomst op het terrein. Een tuin fleurt de boel op en geeft een positief gevoel aan voorbijgangers, maar ook voor de mensen die het pand binnen treden.
  • Positieve indruk op werknemers
    Ook voor de medewerkers draagt een leuke tuin bij aan een ontspannen en een prettige werkplek. De tuin kan namelijk voor meerdere doeleindes worden gebruikt, denk bijvoorbeeld aan het pauzeren in de buitenlucht, of juist aan een klantenafspraak op jullie buitenterras. 


U kunt uw bedrijfstuin ook zien als een visitekaartje, een fijne vergadering in de buitenlucht wordt namelijk niet snel vergeten!

Bedrijfstuin onderhoud

Wanneer de bedrijfstuin is aangelegd kunt u voor diverse onderhoud terecht bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans. Bekijk onze diverse onderhoudscontracten voor meer informatie en wij nemen graag uw werkzaamheden over. Profiteer van onze expertise en deskundigheid, verspil geen kostbare tijd aan onderhoud, maar blijf wel genieten van een gezonde en prachtige tuin.

Neem direct contact op!

Bent u gevestigd in regio Roermond, Weert of Echt en benieuwd wat onze specialisten voor u kunnen betekenen? Twijfel dan niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op. U kunt eenvoudig telefonisch contact met ons opnemen of gebruik maken van het contactformulier. Laat hier uw gegevens en bericht achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!

Mocht u meer willen weten over onze deskundigheid en expertise? Dan verwijzen wij u graag door naar ons portfolio en klantbeoordeling.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.