Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Gazon onderhoud

Om optimaal te kunnen blijven genieten van u tuin is onderhoud cruciaal. Dit geldt ook voor het gazon, zonder onderhoud zal het gazon na een tijdje niet meer gezond en groen zijn. Zelf niet de benodigde tijd om gazon onderhoud uit te voeren? Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans neemt deze taak graag van u over. U hoeft zich geen druk te maken om een gezond en groen gazon, dat doen wij.

Woonachtig in Weert, Roermond, Echt of in een van de omliggende dorpen? Dan staan wij graag voor u klaar! Benieuwd of wij ook in uw omgeving werkzaam zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden!

Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans: uw professional in gazon onderhoud

Zoals het gezegde al zegt ‘het gras is altijd groener bij de buren’, maar met het juiste tuinonderhoud hoeft dat helemaal niet het geval te zijn en kun ook u genieten van een mooi stukje gazon! Het onderhouden van uw gazon kan opgedeeld worden in enkele stappen. Het maaien van het gras, het bestrijden van mos en uiteindelijk het bemesten van uw gras. Wij nemen deze taak graag uit handen. Door onze kunde en kennis van diverse vraagstukken geniet u binnen no-time van gezond groen gras!

Wij beschikken over de benodigde materialen en middelen om uw gazon perfect te onderhouden. Ook kunnen wij u ondersteunen met het reinigen van uw terras! Door onze jarenlange ervaring en kunde zien we aan de staat van uw gras wat het nodig heeft. Zo heeft het gazon in de winter andere onderhoudswerkzaamheden nodig dan in de zomertijd, Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans is uw professionele hovenier ongeacht de jaargetijden.

Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans: uw professional in gazon onderhoud

Uw gazon kan te maken krijgen met insecten plagen, vocht problemen of onvruchtbaarheid. Goed onderhoud is in dit geval cruciaal! Maar voorkomen is beter dan genezen! Door (wekelijks of maandelijks) gazon onderhoud kunnen onze professionals deze problemen zo snel mogelijk detecteren en voorkomen met de juiste middelen. Het hele jaar door genieten van een prachtig onderhouden gezond gazon? Laat u dan overtuigen door vakmanschap én kennis van onze specialisten!

Lees hier meer voor tips om uw tuin winterklaar te maken!

Gazononderhoud door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Uw gazon regelmatig laten onderhouden door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans? Wij bieden een aantal onderhoudscontracten zodat u optimaal kunt genieten van uw verzorgde tuin. Groot onderhoud, regelmatig onderhoud, maandelijks onderhoud of wekelijks onderhoud? Neem vrijblijvend contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken voor uw gazon!

Niet zo groene vingers en het volledige onderhoud van uw tuin uit handen geven? Ook dat kan! Neem contact op via +31 (0)6 2156 1735 of maak gebruik van het contactformulier.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.