Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Gazonaanleg door vakmannen

Gazonaanleg door een ware professional? Het gras lijkt altijd groener bij de buren, maar niet wanneer Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans uw gras heeft aangelegd! Met mooi groen gras in uw tuin creëert u sfeer en een grote vrije ruimte. Onze groenprofessionals helpen u graag met het aanleggen van uw gazon, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuin. 

Geen enkele tuin is hetzelfde! Wij bekijken iedere unieke situatie en houden rekening met de ligging, wensen en uiteraard het budget. Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans is werkzaam als hovenier in de regio Roermond, als in omliggende gemeentes zoals Nederweert, Weert, Echt, Heythuysen en Maasbracht.

Gazon aanleggen door vakmanschap

Voordat onze vakmannen voor u aan de slag kunnen gaan, voeren wij eerst het nodige grondwerk uit. Gazonaanleg biedt verschillende mogelijkheden, zo heeft u de keuze uit graszoden of graszaad. Beide hebben ze hun unieke eigenschappen en voordelen. Zo kunt u bij graszoden vrijwel direct genieten van een mooi groen gazon, waar u bij graszaad geduld dient te hebben.

Voordelen graszoden:

 • Direct genieten van uw groene gras;
 • Kunnen (bijna) het gehele jaar door gelegd worden;
 • Geen last van weg waaiende zaadjes of zaadjes die door vogels weggepikt worden;
 • Minder kans op onkruid.


Voordelen graszaad:

 • Het zaaien van graszaad is goedkoper;
 • Graszaad is geschikt voor kleinere oppervlaktes;
 • Kan makkelijk en snel aangelegd worden.

Bij beide mogelijkheden heeft u de keuze uit speel of siergras. We bespreken samen de mogelijkheden en houden daarbij bovenstaande voordelen en uw wensen in gedachten. Zo komen we samen op de beste oplossing voor uw tuin.

Bent u opzoek naar passie, vakmanschap en visuele inzichten? Dan bent u bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans aan het juiste adres! Wij luisteren met enthousiasme naar uw plannen en geven graag een passend advies met ons praktische inzicht en de kennis van de hedendaagse ontwikkelingen.

Gazon aanleggen: dat doen we zo!

 1. Het verwijderen van het oude gazon
  Voor het weghalen van het oude gazon dienen er voorzorgsmaatregelen genomen te worden om de grond niet permanent te beschadigen. Met de professionele hulp en jarenlange ervaring van onze hoveniers wordt dit voorkomen.
 2. Het behandelen van de ondergrond
  Voordat wij de graszaden zaaien of de graszoden leggen zorgen we ervoor dat de ondergrond op de juiste manier behandeld wordt zodat uw gras optimaal kan groeien.
 3. Het aanleggen van een nieuw gazon
  De laatste stap is het aanleggen van uw nieuwe gazon. Onze professionals gaan zorgvuldig te werk en voorzien u van de benodigde tips en informatie om uw gazon op de juiste manier te onderhouden.

Gazon aanleggen door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Benieuwd wat onze hoveniers voor uw tuin kunnen betekenen? Neem eenvoudig contact met ons op door middel van het contactformulier of een telefoontje naar +31 (0)6 2156 1735.

Onze eerdere projecten en klantbeoordelingen vindt u hier! Wij kunnen niet wachten om uw tuin om te toveren tot een waar paradijs!

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.