Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Wij zijn uw specialist in plantenverhuur!
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Plantenverhuur: plantenbakken, olijfbomen, palmbomen én meer!

Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans is uw specialist in plantenverhuur. Vanuit Midden-Limburg werken onze ervaren en enthousiaste collega’s om uw evenement, terras of horecabedrijf spectaculair aan te kleden met onze decoratieve bomen, planten en plantenbakken. Van terrassen tot beursaankleding en van bruiloften tot communie- of doopfeesten, onze experts creëren een sfeervolle decoratie. Wij bieden u een ruim en gevarieerd assortiment aan planten, bomen en plantenbakken die u voor uw evenement of bedrijf kunt huren. Bent u geïnteresseerd in horeca of event decoratie huren? Neem dan direct contact met ons op!

Foto's verhuur

Decoratieve bomen, planten en plantenbakken huren

De juiste interieurdecoratie is voor tal van evenementen van groot belang. Wij denken met u mee over uw evenement decoratie en terras decoratie en leveren creatieve styling designs met sfeervolle planten, prachtige bloemen en exotische bomen. Richt u het design zelf in? Dat kan natuurlijk ook! Hoe u uw decoratie ook wilt aanpakken, Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans is uw partner in plantenverhuur en decoratie. 

Wilt u decoratieve bomen, planten en plantenbakken huren voor de horeca, een bedrijfsfeest, een tuinfeest, een bruiloft of een ander evenement? Met ons ruime aanbod aan  huurplanten creëert u altijd een passende styling. Denk bijvoorbeeld aan een palmboom huren voor uw tropische themafeest. Wilt u een authentieke en rustieke sfeer creëren op uw terras? Dan is een Mediterraanse olijfboom huren misschien wel een geschikte optie voor u. Trek de aandacht van potentiële klanten met een kleurrijke plant voor uw winkel of restaurant, maak uw verjaardagsfeest nog feestelijker met fleurige plantenbakken of kleed uw bedrijfsfeest of opening stijlvol aan met elegante planten. Alles is mogelijk. 

Bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans bent u aan het juiste adres voor een uiteenlopend aanbod aan planten, bomen en ander decoratiemateriaal. Van klein tot groot en voor zowel binnen als buiten leveren wij advies en huurplanten op maat voor al uw decoratiewensen. Denk bijvoorbeeld aan beplanting huren zoals olijf- en palmbomen, een eenjarige aanplant voor seizoensbeplanting, vaste planten, siergrassen en groenblijvende haagjes of heesters. Bent u op zoek naar bloembakken? Ook dan heeft u bij ons volop keuze in de mooiste plantenbakken. Denk aan bloembakken huren van cortenstaal of hoogwaardig hardhout. Op aanvraag kunnen wij tevens andere soorten bloembakken in diverse maten leveren. 

palmbomen huren in houten bakken

Voordelen van planten huren

Met plantenverhuur door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans profiteert u van een groot aantal voordelen. Interieurbeplanting is uiteraard onontbeerlijk voor het creëren van de juiste sfeer. Met ons advies en levering op maat geniet u van een sfeervol terras of een sfeervolle aankleding van uw feest of evenement (wij bieden ook de service om uw terras te reinigen!). Uiteraard gelden deze voordelen ook als u planten koopt. Waarom zou u dan planten willen huren? 

Goedkope decoratieve planten
Plantenverhuur biedt u een goedkope manier om uw terras, bedrijf of evenement sfeervol aan te kleden voor een scherpe prijs. De investering voor huurplanten is namelijk een stuk lager dan de investering in koopplanten. U geniet van top kwaliteit bloembakken en planten die wij weer komen ophalen aan het einde van uw evenement of huurtermijn.

Huurperiode van 1 dag tot 3 jaar
Bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans heeft u flexibele mogelijkheden voor planten huren. Heeft u uw planten, plantenbakken of bomen voor een feestje, bruiloft of beurs nodig? Dan kunt u deze planten, bomen en plantenbakken huren voor 1 dag, een weekend of een week. Wij leveren de gehuurde planten wanneer u deze nodig heeft en halen ze weer op wanneer u dat wilt. Bent u op zoek naar een plantenverhuur optie voor een langere periode? Dan kunt u decoratieve planten huren voor een maand, een seizoen of een jaar. U kunt tot maar liefst drie jaar lang planten huren. Dat is handig als u bijvoorbeeld planten voor uw kantoor wilt huren of voor uw terrasaankleding.

Geen onderhoud
Iedereen houdt wel van een mooie boom, plant of heester. Maar het snoeien en bemesten is een tijdrovende taak. Die taak wilt u er op kantoor of op uw terras uiteraard niet bij krijgen. Wij snoeien en bemesten de planten voor u. Als u planten huurt, hoeft u deze zelf dus helemaal niet te onderhouden. U hoeft de planten alleen maar water te geven. Dat is toch een stuk makkelijker! Het snoeien en bemesten van de planten is bij de huurprijs inbegrepen. U komt dus niet voor onverwachte onderhoudskosten te staan. Ook voor bedrijfstuin onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres!

U kunt de plaatsing en beplanting aan ons overlaten
Als u bij ons planten huurt, verzorgen wij de levering. Wij brengen de planten, plantenbakken of bomen naar uw gewenste locatie en halen deze na de huurperiode ook weer op. U hoeft dus niet te zeulen met planten, een aanhanger te huren of uw auto vuil te maken. Ook de plaatsing van de bloembakken en de beplanting kunt u aan ons overlaten. Zo ontzorgen wij u volledig.

Wisselende aanplant is mogelijk
Wilt u elk seizoen prachtige planten in uw bedrijf of op uw terras hebben staan? Dan kiest u voor wisselende seizoensbeplanting. Wij leveren geschikte planten voor ieder seizoen en regelen elk seizoen de nieuwe aanplant voor u. En heeft u in de winter geen beplanting nodig? Dan halen wij de planten voor u retour.

Voor wie?

Planten en plantenbakken huren is dus ontzettend handig en voordelig. Wij leveren planten, bomen en plantenbakken voor flexibele huurtermijnen en ontzorgen u volledig. Dat is handig voor een feestje, kantooraankleding, een bedrijfsevenement, een opening en voor de horeca. Kortom, iedereen kan genieten van een prachtig décor met de plantenverhuur van Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans.

Plantenverhuur voor horeca & terras decoratie

Heeft u een horeca aangelegenheid, zoals een terras, een café of een restaurant? Dan kunt u eenvoudig en voordelig planten huren voor horeca decoratie of terras decoratie. Wij verzorgen terrasaankleding en decoratie voor de horeca op maat. U kunt de decoratie huren die aansluit op uw gewenste sfeer. Huur bijvoorbeeld een prachtige olijfboom in voor uw Mediterraans restaurant of bloemenbakken met kleurrijke bloemen of planten om gasten naar uw terras te trekken. Met onze flexibele huurtermijnen bepaalt u zelf welke planten u huurt en hoe lang u de planten wilt huren. 

Plantenbakken en planten huren voor feestjes en evenementen

Voor particulieren is plantenverhuur tevens een handige en leuke mogelijkheid. U kunt decoratie huren voor uw feest of evenement. Denk aan een verjaardagsfeest, een bruiloft of een tuinfeest. U huurt de planten voor een dag, een weekend of week. U profiteert van prachtige echte planten op uw bruiloft, doopfeest of verjaardagsfeest voor een enorm voordelige prijs. Planten kopen kan al snel in de kosten oplopen. Maar met bruiloft decoratie huren of feest decoratie huren kunt u tegen een lage prijs uw feest sfeervol decoreren.

Zakelijke evenement decoratie huren

Ook voor zakelijke evenementen kunt u voordelig de mooiste decoratie huren. Denk bijvoorbeeld aan planten huren voor de aankleding van uw bedrijfsfeest, de opening van uw bedrijf of een jubileumfeest. Wij brengen de planten naar uw bedrijf en halen deze na het feest of evenement weer op. U heeft geen groot budget en geen handenvol tijd nodig voor uw zakelijke evenement decoratie wanneer u uw decoratie bij ons huurt.

Huurtermijnen

Bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans profiteert u van flexibele huurtermijnen van 1 dag tot 3 jaar. Wij zetten de mogelijkheden voor u op een rij:

  • 1 dag (van maandag t/m vrijdag)
  • Weekend (vrijdag tot maandag)
  • Week (maandag t/m zondag)
  • Maandverhuur (van 1 tot 36 maanden)
  • Seizoensverhuur (van maart t/m november)
  • Half jaar verhuur
  • Jaar verhuur

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.