Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Tuin zomerklaar maken

In de lente begint het zonnetje weer te schijnen en komt uw tuin weer langzaam tot leven. Waarschijnlijk heeft u in de winterperiode niet veel aan uw tuin gedaan en ziet deze er een beetje overwinterd uit. Tijd om uw tuin weer zomerklaar te maken met Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans. Onze groenexperts staan voor u klaar!

Op het moment dat het zonnetje weer door komt en de vogels beginnen te fluiten willen we vaak zo snel mogelijk onze tuin zomerklaar maken. Onze hoveniers nemen deze taak graag van u over! Wij adviseren u graag over de benodigde werkzaamheden en zorgen ervoor dat uw tuintje weer helemaal klaar is voor de zomer!

Tuin zomerklaar maken: wat moet er gebeuren?

Uw tuin zomerklaar maken gebeurt vaak in het voorjaar al, in de periode rond eind maart/begin april. Maar geen probleem ook wanneer de temperaturen oplopen kunnen onze groenexperts uw tuin binnen een mum van tijd zomerklaar maken! Onze groenprofessionals bekijken uw tuin en beoordelen de benodigde werkzaamheden. Laat u uw tuin al onderhouden, dan heeft u hier geen omkijken naar!

1. Snoeien
Om uw tuin weer nieuw leven in de blazen na de winterperiode is het belangrijk om uw planten, struiken en bomen te snoeien. ‘Snoeien doet groeien!’ Snoeien gebeurt niet alleen om een plant of struik te laten groeien en bloeien maar ook om de levensduur van uw plant te verlengen. Door het snoeien wordt de conditie en gezondheid van uw plant bevordert. En zeg nou zelf, hoe mooi ziet zo’n strak gesnoeide heg eruit!

2. Maaien, zaaien en bemesten
Waarschijnlijk heeft uw gras er voorheen groener uitgezien dan na zo’n periode met vorst en kou. Onze hoveniers gaan aan de slag met het maaien, zaaien en bemesten van uw gazon waar nodig. Kale plekken worden opgevuld zodat u over een tijdje weer kunt genieten van uw groene gazon.

3. Schoffelen
Hoe warmer het wordt hoe sneller onkruid gaat groeien. Om te voorkomen dat onkruid uw tuin overneemt dient het regelmatig verwijdert te worden. Onkruid tussen de tegels wordt weggebrand en de tuin wordt geschoffeld.

4. Besproeien
Omdat de zomer een periode is van hoge temperaturen en droge periodes is het belangrijk om uw gazon te besproeien en planten te bewateren. Onze hoveniers staan voor u klaar en adviseren u over het benodigde onderhoud.

Natuurlijk is iedere tuin uniek, naast bovenstaande werkzaamheden bekijken onze groenprofessionals wat uw tuin nodig heeft! Denk bijvoorbeeld aan een grondige terrasreiniging.

Uw tuin zomerklaar door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Benieuwd wat onze groenexperts uw tuin te bieden hebben? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden! Onze professionals staan voor u klaar! Contant opnemen kan via het contactformulier of een telefoontje naar +31 (0)6 2156 1735.

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.