Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Tuinaanleg: Roermond, Echt, Weert én omstreken!

Zodra het definitieve tuinontwerp voor uw droomtuin tot aan de laatste details af is, beginnen wij met de uitvoering. 

Hoewel het werk vaak met grof gereedschap gebeurt, is het toch een delicate zaak. Alleen een professioneel uitgevoerde tuinaanleg zorgt voor een tuin die prachtig is én zeker zal blijven. Voor het aanleggen van bedrijfstuinen in de regio Roermond, Echt, Weert en omstreken bent u bij ons in goede handen! Onze vakmannen beschikken over de nodige expertise, waardoor wij geen enkel project uit de weg slaan. 

Foto's tuinaanleg

Alle vormen van tuinaanleg

Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans is al sinds 2004 actief als dé specialist in de regio Midden-Limburg. Gedreven door onze passie voor tuinen realiseren wij het complete project, van A tot Z. Door de enorme diversiteit aan tuinaanleg hebben wij onze deskundigheid verspreid over:

 • Grondverzet en grondwerk
  Grondwerk omvat het voorbereidend werk dat getroffen wordt en dient als de nodige basis voor een nieuwe start.
 • Bestrating
  Zodra het nodige grondwerk is verricht kunnen onze vakmannen aan de slag met de tuinbestrating. Een gladgestreken laag zand dient als basis voor terrassen, looppaden én opritten.
 • Houtwerken
  Hout is een veel voorkomend product in tuinen van verschillende soorten en maten. Het is namelijk een prachtig product dat ook nog eens duurzaam is. Denk hierbij aan het gebruik van hout voor: schuttingen, tuinhuizen, speelhuisjes, overkappingen en nog veel meer.
 • Beplanting
  Een tuin zonder enige beplanting is geen tuin. Wij planten daarom zowel vastenplanten en heesters als bomen.
 • Tuinverlichting
  Heerlijk ‘s avonds genieten van uw tuin? Door tuinverlichting creëert u een prachtige sfeervolle tuin in de avonduurtjes.
 • Vijveraanleg
  Ook voor het aanleggen van vijvers kunt u rekenen op onze vakmannen.

   

Nog twijfels over onze kennis en kunde? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen, wij staan u graag te woord!

Optimale logistiek

Bij het aanleggen van een tuin kunnen we niet willekeurig beginnen. De volgorde van de werkzaamheden is ontzettend belangrijk. Moet bijvoorbeeld de ondergrond eerst nog worden behandeld of leeggehaald? Daarna hangt alles af van de soort bestrating en beplanting die in de tuin gebruikt gaat worden. Een goede logistieke planning zorgt ervoor dat de tuin zo effectief mogelijk wordt aangelegd.

Maar daarmee zijn we er nog niet. Voor het aanleggen van een perfecte tuin moeten mens én materialen in topconditie zijn. Daarom werken wij enkel met onze eigen vakmensen en de beste materialen. Tevens beschikt Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans over een uitgebreid en professioneel machine aanbod.

Tuinaanleg door ware professionals

Als uw tuin net is aangelegd, ziet de tuin er natuurlijk perfect uit. Aan ons de taak om dat zo te houden. Tijdens de aanleg denken wij er al over na hoe uw tuin er in de toekomst uit moet zien. Dit bereiken we door rekening te houden met het gebruik van de juiste materialen en beplanting zodat u alle seizoenen kunt blijven genieten van uw droomtuin. Nadat de tuin is aangelegd bieden wij de service aan om uw tuin netjes te onderhouden. 

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, of heeft u simpelweg wat vragen? Schroom dan niet om (telefonisch) contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord!

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.