Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Tuinarchitect Limburg

Een nieuwe tuin aanleggen of uw tuin volledig renoveren? Een tuinarchitect Limburg kan vaak verrassende ideeën bieden waar u zelf nooit eerder aan gedacht hebt! Onze professionals bespreken uw wensen en zetten deze om naar een passend ontwerp. Aan onderhoud, verlichting, beplanting, alles wordt gedacht! Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? Laat u inspireren door onze tuinarchitecten.

Tuinarchitect Limburg: tuinontwerp op maat

Iedere tuin is anders, dus ieder ontwerp is uniek. Samen bekijken we de mogelijkheden en persoonlijke wensen voor uw tuin. Hierbij wordt rekening gehouden met facetten als ligging, afmetingen, zon, schaduw, grondsoort en vochtigheid. Onze tuinarchitecten komen graag bij u langs en bekijken de mogelijkheden voor uw tuin. Wij zijn werkzaam in regio Roermond, Nederweert, Weert, Echt, Heythuysen, Maasbracht én omstreken!

Bent u op zoek naar een tuinarchitect Limburg met oog voor detail? Voor het ontwerpen en onderhouden van uw tuin bent u bij Hoveniersbedrijf Jeroens Hermans aan het juiste adres. Ook voor het ontwerpen én aanleggen van uw bedrijfstuin! Onze hoveniers staan u graag te woord en vertellen u meer over de diverse mogelijkheden.

Werkwijze van onze tuinarchitecten

Of u nu een terras, vijvertuin of zwembadtuin wilt laten aanleggen bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans denken we graag met u mee! Een tuinarchitect houdt rekening met allerlei facetten om zo tot de beste oplossing voor uw tuin te komen. Wij vertellen u graag meer over de diverse voordelen:

1. Adviseren
Tijdens het voorbereidingsgesprek denken wij met u mee en bieden een passend advies. Aan de hand van uw persoonlijke wensen, ideeën en de afmetingen van uw tuin gaan we aan de slag uw droomtuin te realiseren.

2. Het presenteren van het ontwerp
Onze tuinarchitecten presenteren u het volledige tuinontwerp. Hierdoor heeft u een duidelijk beeld en kunnen eventuele aanpassingen eenvoudig gedaan worden.

3. Kostenoverzicht werkzaamheden
Naar aanleiding van het ontwerp brengen wij de kostenposten in kaart en heeft u een duidelijke weergave van het kostenplaatje.

4. Droomtuin realiseren
Nadat het ontwerp is goedgekeurd gaan onze vakmannen aan de slag om uw droomtuin te realiseren. We zorgen voor een gedetailleerde planning, zo komen we niet voor verrassingen te staan en weet u precies wanneer u kunt genieten van uw nieuwe tuin.

Tuinarchitect Limburg bij Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Overtuigd van de kracht van onze deskundigheid? Neem dan direct contact op via +31 (0)6 2156 1735 of het contactformulier zodat we samen de mogelijkheden voor uw tuin kunnen bespreken! Zo geniet u binnenkort van uw nieuwe tuin, gerealiseerd door een professioneel hoveniersbedrijf.

Benieuwd naar onze eerdere projecten? Die vindt u hier!

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.