Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Een professioneel uitgevoerde aanleg zorgt
voor een tuin die prachtig is én blijft.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Tuinbestrating door professionals

De sfeer die uw tuin uitstraalt hangt voor een groot deel af van de tuinbestrating. Eigenlijk vergelijkbaar met de vloer in uw woonkamer. Belangrijk dus om hier goed over na te denken! Tegels zijn verkrijgbaar in diverse soorten en maten. U kunt gaan voor een eenvoudige betonnen tegel of een uniek en decoratief geheel creëren met klinkers. Maar houdt er rekening mee dat niet iedere steen of tegel geschikt is voor ieder doeleinde. Daar komt de professionele kennis van een hovenier te pas! Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans kijkt samen met u naar de mogelijkheden en oplossingen voor uw tuinbestrating. We houden rekening met uw wensen, de grootte van de grond, de ligging, de harmonie van materialen en uw tuin en uiteraard met het budget!

Tuinbestrating op maat

Men denkt vaak dat tuinbestrating niet meer is dan wat tegels in elkaar leggen in een hoop zand. Maar er wordt vaak niet nagedacht over verzakkingen, afmetingen, legverbanden en het lichamelijk zware werk. Wij nemen deze werkzaamheden graag uit handen! Een stratenmaker biedt diverse voordelen. Zo verzorgen wij de benodigde materialen en gereedschappen en zijn wij in het bezit van jarenlange ervaring en de vereiste kennis.

Tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken we uw wensen en stellen een bestratingsplan naar maat op. Naar aanleiding van dit bestratingsplan bespreken we de kosten en planning. Als tuinarchitect nemen wij de nodige inzichten met ons mee!

Bent u op zoek naar een hovenier in de regio Roermond of omliggende gemeentes als Nederweert, Weert, Echt, Heythuysen en Maasbracht, dan staan wij voor u klaar!

Bestrating tuin: dit zijn de mogelijkheden

Er zijn diverse toepassingen en redenen waarom mensen kiezen voor een bestrating van de tuin. Wij hebben een aantal van deze zaken voor u uitgelicht, maar er zijn natuurlijk nog veel meer mogelijkheden!

Looppad aanleggen
Van de ene naar de andere kant van uw tuin zonder schade te maken aan uw gras of tuin? Laat een looppad aanleggen! U voorkomt het beschadigen van uw gras en creëert daarnaast ook nog eens sfeer!

Het creëren van een terras
Een heerlijk plekje om in de zomer buiten te zitten en te ontspannen, uw verlengde woonkamer: het terras. Zo’n plekje mag niet missen in uw tuin! U wilt natuurlijk dat dit plekje volledig naar wens is. Daar helpen wij u graag mee.

Uw oprit bestraten
Een andere mogelijkheid is het bestraten van uw oprit, omdat hier een auto op komt te staan is het belangrijk dat uw bestrating groot gewicht kan tillen. De keuze voor tegels, klinkers of stenen is hierbij erg belangrijk, wij helpen u graag verder.

Bestrating kleine tuin
Uw kleine tuin functioneel gebruiken kan door gebruik de maken van de juiste indeling en bestrating. Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans helpt u hier graag bij zodat u optimaal kunt genieten van uw kleine tuin.

Een prachtige tuin realiseren en optimaal sfeer creëren in uw tuin? Laat u overtuigen door onze kennis én vakmanschap door een maatwerk tuinontwerp op te stellen. Onze specialisten staan voor u klaar!

Tuin bestrating door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van de tuin bestrating door een ware professional? Dan kunt u eenvoudig telefonisch bereiken of door gebruik te maken van het contactformulier.

Benieuwd naar onze eerdere projecten? Dan verwijzen wij u graag door naar onze portfolio!

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.