Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Geen zin om zelf uw tuin te
onderhouden? Wij doen dat graag.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Tuinonderhoud in regio Roermond, Echt, Weert én omstreken!

Al sinds 2004 voeren wij tuinonderhoud werkzaamheden uit in de regio van Roermond, Echt, Weert & omstreken. Mocht u zelf geen groene vingers hebben, ervaart u een tijd tekort of heeft u simpelweg geen zin om zelf uw tuin te onderhouden? Dan staan onze échte vakmannen voor u klaar! Het onderhouden van een tuin kan bestaan uit talloze werkzaamheden, van wekelijks het gras maaien tot en met het voorjaar onderhoud. 

Woont u hier in de regio en bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze onderhoudscontracten!

Foto's tuinonderhoud

Uw tuin komt tot zijn recht

Goed tuinonderhoud is van essentieel belang. Tuinonderhoud bestaat grotendeels uit snoeien en voeden vanuit pure expertise; alleen dan komt een tuin volledig tot zijn recht. Zo wordt uw tuin elk jaar mooier. Het ontwerp van een tuin kan dan nog zo sterk zijn, helemaal klaar is een tuin nooit. Natuurlijke elementen zoals bomen, heesters en ander groen, blijven zich altijd ontwikkelen. Een strak geknipte of geschoren haag versterkt de belijning van een tuin. Het is daarom van groot belang dat een tuin goed wordt onderhouden. Een goed onderhouden tuin, groeit, bloeit en leeft altijd.

Welke diensten vallen hier onder?

Iedere tuin is anders wat ervoor zorgt dat de werkzaamheden kunnen verschillen per tuin. Waar we bij sommige enkel het grasmaaien, reinigen we bij het ander een compleet terras. Het verschil ontstaat vanuit de verschillende soorten planten, bomen, tegels én seizoenen. Ieder seizoen staat voor een anders klimaat wat impact heeft op uw tuin. Over het algemeen zijn dit onze diensten die bij tuinonderhoud komen kijken:

  • Het verwijderen en bestrijden van onkruid;
  • Planten- én bomenverzorging;
  • Het reinigen van het terras/bestrating;
  • Grasmaaien, verticuteren en de kanten bijwerken;
  • Snoeien;
  • Nieuwe planten aanplanten;
  • Blad blazen.

De werkzaamheden verschillen enorm tijdens de winter en zomer seizoenen. Wij vertellen u graag meer over het winter– en zomerklaar maken van uw tuin!

Tuinonderhoud door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Als professionals nemen wij deze werkzaamheden u graag uit handen en onderhouden wij uw tuin voor u. Onze hoveniers gaan vakkundig te werk, mede daardoor wordt er gezorgd voor een langere levensduur van de beplanting en dus uw tuin.

Om maximaal aan te sluiten op uw wensen en behoeften hebben wij keuze uit verschillende onderhoudsvormen waarin wij het onderhoud van uw tuin kunnen organiseren. Dit varieert van het volledig uitvoeren van het noodzakelijke onderhoud in uw tuin tot het op afroep uitvoeren van door u gewenste onderhoudswerkzaamheden (bijvoorbeeld winterklaar maken of het snoeien van alleen de hagen).

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.