Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Geen zin om zelf uw tuin te
onderhouden? Wij doen dat graag.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Terrasreiniging door échte vakmannen

Terrasreiniging door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans: Wij maken uw terras weer als nieuw!

Heeft u een (sterk) vervuild terras of verharding? Dan heeft Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans de ideale oplossing voor u in huis. Door een uniek en wereldwijd gepatenteerd borstelsysteem kan vrijwel iedere ondergrond gereinigd worden. De borstel met lange haren voor het reinigen van groeven, de korte haren voor reinigen van de oppervlakte. De combinatie van vuil (uit de groeven en van de oppervlakte) met water vormt het gewenste reinigingsmiddel. Er is dus geen reinigingsmiddel of chemisch middel nodig wat schadelijk kan zijn voor het milieu.

Foto's van voor en na de reiniging

foto-1 foto-2
foto-3 foto-4

Laag in verbruik én geluidsoverlast

Onze unieke methode van terrasreiniging verbruikt weinig water, maakt weinig geluidsoverlast en heeft een laagenergieverbruik = lage CO2 uitstoot. Aanhechting van nieuw vuil na de reiniging is tot een minimum beperkt aangezien de oppervlakte niet beschadigd tijdens het reinigen. Eventueel onkruid wat zich in de voegen bevindt wordt door de Terrazza MC moeiteloos verwijderd.

Ook ondersteunen wij al talloze organisaties d.m.v. terrasreiniging om het aanzien van een pand te verbeteren. Een schone en goed onderhouden bedrijfstuin is namelijk een belangrijk visitekaartje!

Foto's terrasreiniging

Voordelen t.o.v. hogedrukreiniger

Er zijn veel voordelen t.o.v. het conventioneel reinigen met een hogedrukreiniger:

  • Minder reinigingen door het niet beschadigen van het oppervlak, nieuw vuil hecht minder snel aan.
  • Minder snel herstellen (ophalen) van de bestrating, dit systeem reinigt zonder het wegspoelen van voegmateriaal.
  • Geen gebruik van dure reinigingsmiddelen of chemicaliën.
  • Geen vervuiling van muren en ramen door opspattend materiaal.
  • Combinatie van onkruidbeheer en reinigen tegelijk.
 
Heeft u veel last van onkruid, mos of vuiligheid op uw verharding? Ook voor verharding onderhoud kunt u bij ons terecht! 

Voor elk terras – Voor iedere verharding

Het resultaat zal u verrassen na de behandeling met de Terrazza MC reinigingscombinatie. Uw terras ziet er gelijk weer als nieuw uit. De wereldwijd gepatenteerde techniek brengt de originele kleuren van de bestrating weer naar boven.

Bij houten vlonders verdwijnt direct de gladheid wat het risico op uitglijden direct vermindert. Door het gebruik van uitsluitend water is dit systeem geschikt voor:
Natuursteen – Beton – Klinkers – Houten vlonders – Kunststof vlonders – Keramische tegels – Asfalt – en nog veel meer! Het reinigen is vaak een onderdeel voor het zomerklaar maken van uw tuin!

Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans is al sinds 2004 actief in regio Roermond, Weert, Echt en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alle gerelateerde werkzaamheden, van grondwerk tot en met het tuinontwerp, wij bieden u volledige ontzorging.

Terrasreiniging door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

U kunt bij ons terecht voor zowel eenmalige als gestructureerde onderhoudsservice. Zo reinigen wij uw terras voor de afgesproken prijs én blijft het vrij van vervuiling. Kortom, een grondige schoonmaak door vakkundige professionals.

Heeft u nog vragen rondom onze reinigingsservice, dan horen wij dit uiteraard graag van u. Maak gebruik van ons contactformulier óf neem direct telefonisch contact met ons op, onze specialisten staan u graag te woord. 

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.