Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Wij vertalen uw wensen in een
tuinontwerp binnen budget.
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Tuinontwerp laten maken in Limburg

Wilt u uw tuinontwerp laten maken door een échte vakman? Tijdens het kennismakingsgesprek luisteren wij zeer gericht naar de wensen van de klant. Een mooie tuin valt of staat met een sterk ontwerp, een ontwerp welke past bij de bewoners van het huis. Daarbij komen vragen naar boven als welke functie heeft de tuin, welke mate van onderhoud is gewenst alsmede de wens van beplanting, verlichting of bijvoorbeeld een tuinhuis.

Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans let op de ligging van de tuin, wensen van de klant, kijkt ook naar de harmonie van materialen en natuurlijk het budget.

Foto's tuinontwerp

Maatwerk dat bij u past

Wanneer de eerste richting is gegeven gaat Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans met deze wensen aan de slag voor een op maat gesneden tuinontwerp met een persoonlijke uitstraling. Zo wordt er nagedacht over de ligging van de tuin, bepaalt men de zon en schaduw gebieden in uw tuin en wordt er gelet op grondsoort en vochtigheid. Vervolgens begint het wezenlijke ontwerp waarin lijnen, kleuren, geuren en spel van lichtpartijen een definitieve plaats krijgen. 

Wilt u als organisatie een tuinontwerp laten maken in Limburg? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij staan u met passie en enthousiasme te woord en denken graag met u mee. Lees hier meer over onze dienst zoals bedrijfstuinen aanleggen, tuintegels leggen én gazonaanleg.

Wat zijn de voordelen van een tuinontwerp?

Het vooraf laten ontwerpen van uw tuin brengt een hoop voordelen met zich mee. Ook retourneren wij maar liefst 50% van de tuinontwerp kosten bij afname van het volledig ontwerp! Hieronder vertellen wij u wat meer over de voordelen die u ervaart voor het laten maken van uw tuinontwerp:

  1. Kennismakingsgesprek
    Tijdens dit gesprek denken wij te allen tijde met onze klanten mee. De kans is groot dat u leuke én creatieve ideeën heeft die u graag terug wilt zien in de tuin. Als expert zullen wij ons advies hierover uiten vanuit een praktische blik.

  2. Visuele inzichten
    Een van de grootste voordelen van het laten maken van een tuinontwerp is dat het visueel wordt. Wij realiseren een professioneel ontwerp waarin alle inzichten én vaardigheden van onze specialist zichtbaar worden. Uw visie komt tot leven!

  3. Kostenoverzicht werkzaamheden
    Nadat het tuinontwerp is gepresenteerd en de eventuele laatste aanpassingen zijn doorgevoerd kan er eenvoudig een kostenoverzicht worden opgemaakt. Dit geeft zowel duidelijkheid aan ons als organisatie als voor onze klanten als afnemers.

Wilt u een prachtige tuin realiseren dat ook met het oog op het toekomst is ontworpen? Laat u overtuigen door onze kennis én passie. Onze specialisten staan voor u klaar!

Laat uw tuin ontwerpen door Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans

Bent u overtuigd dat u uw tuin wilt laten ontwerpen door een ware groenprofessional? Dan horen wij graag van u. U kunt ons gemakkelijk telefonisch bereiken of door gebruik te maken van ons contactformulier.

Mocht u toch nog twijfel over onze expertise en deskundigheid? Dan verwijzen wij u graag door naar onze portfolio

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.