Beoordeeld met een 4,7

4.5/5
Goed en professioneel onderhoud
rondom het bedrijfspand is belangrijk
20151202_125736_resized
20151202_125736_resized

Onderhoud verhardingen

Borstelen
Wanneer u last heeft van mos, onkruid of vuiligheid op uw verharding, heeft Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans de oplossing voor u.

Onze borstelmachine zal op professionele werkwijze uw bestrating er weer keurig laten uitzien. Heeft u diverse soorten bestratingen? Ook dat is geen enkel probleem.

Op een veilige en 100% milieuvriendelijke manier maakt de borstelmachine gebruik van ronddraaiende bewegingen die het onkruid zal verwijderen. Het resultaat is direct zichtbaar!

Wij maken géén gebruik van chemische middelen.

Branden
Heeft u last van onkruid tussen uw verharding? Hoveniersbedrijf Jeroen Hermans kan het onkruid verhelpen door gebruik te maken van onze infrarood brander.

Met de onkruidbrander verhitten wij het onkruid enkele seconden, hierdoor barsten de cellen van de plant en droogt de plant uit. Vervolgend verkleurt de plant en sterft af. Het wegbranden van de plant dient na enkele weken te worden herhaalt. Op deze manier verdwijnt uiteindelijk het onkruid volledig.

Bij het gebruik van de onkruidbrander worden geen chemische middelen gebruikt.

Onkruid verbranden is één van de meest milieuvriendelijke manieren van onkruid bestrijden, wat ook meteen de populariteit verklaart. 

Foto's onderhoud verhardingen

Benieuwd wat wij voor uw tuin kunnen betekenen?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteiten en analyses.